I dessa bröd har jag använt mig av en blandning av malda linfrön, solrosfrön och mandel, en så kallad LSM-mix. Finns i Singapore att köpa färdig på påse. Bröden har en mycket god smak av lsm-mix och parmesan. Goda att äta nygräddade med smör på eller använda som hamburgerbröd. Dessa kommer jag baka igen!

For these bread I have used a mixture of ground linseeds, sunflower seeds and almonds, called LSA-mix. In Singapore you can buy the mixture in a bag. The bread has a very good taste of lsm-mix and parmesan cheese. Good to eat freshly baked with butter or use as hamburger buns. These I will make again!


LSM-Parmesan bröd

2,4 dl linfrö, solrosfrön, mandel, mald
2 ägg
1,2 dl fint riven parmesanost

Blanda alla ingredienser i en skål. Smörj en plåt och tryck ut degen i sex runda plattor. Grädda i 175 grader i ca 10 minuter.


LSA-Parmesan bun

2,4 dl linseeds, sunflower seeds, almond, ground
2 eggs
1,2 dl finely grated parmesan cheese

Mix all ingredients in a bowl. Grease a baking sheet and press out the dough into six flat rounds. Bake at 175 degrees for about 10 minutes.