I år blir det munkar av surdeg. Receptet hittade jag på bloggen Brödpassion . Munkarna är i…
Read moreStruvor (tippaleipä på finska) är ett av de bakverk som äts på Valborg. Det är första gånge…
Read moreDen som inte vågar eller inte har tid att fritera munkar kan bra baka dessa donitser. Jag h…
Read moreEn söt paj fylld med svartvinbärs-curd. God att äta med vaniljglass. A sweet pie filled…
Read moreMjöd (sima på finska) är en söt dryck och smakar lite som lemonad med kolsyra. Mjöd hör iho…
Read moreEn fräsch och proteinrik sallad. Vi åt den med nybakat bröd. A fresh and protein rich …
Read moreOmelett i muffinsform passar bra till brunch, bufféer eller varför inte som kvällsmål. Till…
Read moreMånadens sötsak har temat Sagolikt och då kom jag att tänka på Lady och Lufsen. Så mit…
Read more