En chokladkaka med djup smak av kakao och en kompakt konsistens. Jag valde att servera kakan med sojagrädde. Hemma hos oss är det sortering och packning som pågår. Vi flyttar till Amsterdam nästa vecka. Det skall bli mysigt med fräsch och frisk luft.  

A chocolate cake with a deep taste of cocoa and a dense texture. I chose to serve the cake with whipped soy cream. We move to Amsterdam next week, so we are sorting and packing at the moment. It's going to be cozy with fresh and healthy air.


Sugar-Free and Gluten-Free Chocolate Mint Cakes
2 pcs

0.5 dl coconut flour 
0.5 dl cocoa powder 
3 tbsp coconut oil
2 eggs
1 tbsp Nustevia cocoa mint syrup or other sweetener

Preheat the oven to 160 C degrees. Stir together all the ingredients in a bowl. Spoon the mixture into two silicon molds (7 cm) and bake in the oven for 12-15 minutes. Let cool. 


Socker- och glutenfria Choklad Mintkakor
2 st

0,5 dl kokosmjöl
0,5 dl kakaopulver
3 msk kokosolja
2 ägg
1 msk Nustevia kakao mintsirap eller annat sötningsmedel

Värm ugnen till 160 C grader. Rör ihop alla ingredienserna i en skål. Fördela smeten i två silikonformar (7 cm) och grädda i ugnen i 12-15 minuter. Låt svalna.