A chocolate cake with a deep taste of cocoa and a dense texture. I chose to serve the cake with whipped soy cream. We move to Amsterdam next week, so we are sorting and packing at the moment. It's going to be cozy with fresh and healthy air.
Sugar-Free and Gluten-Free Chocolate Mint Cakes
2 pcs
0.5 dl coconut flour
0.5 dl cocoa powder
3 tbsp coconut oil
2 eggs
1 tbsp Nustevia cocoa mint syrup or other sweetener
Preheat the oven to 160 C degrees. Stir together all the ingredients in a bowl. Spoon the mixture into two silicon molds (7 cm) and bake in the oven for 12-15 minutes. Let cool.
Socker- och glutenfria Choklad Mintkakor
2 st
0,5 dl kokosmjöl
0,5 dl kakaopulver
3 msk kokosolja
2 ägg
1 msk Nustevia kakao mintsirap eller annat sötningsmedel
Värm ugnen till 160 C grader. Rör ihop alla ingredienserna i en skål. Fördela smeten i två silikonformar (7 cm) och grädda i ugnen i 12-15 minuter. Låt svalna.
3 Comments
Så gott! Jaha, då har ni massor med jobb framför er. Spännande med flytt. Hoppas det går bra!
ReplyDeleteTack! Ja, det är en hel del att göra när man flyttar.
DeleteHej hopp, tillbaka till Amsterdam - här går det undan i flyttsvängarna! Hoppas er flytt går bra denna gången och att ni kommer att trivas,
ReplyDeleteha en fin helg,
kramar