Dagens recept är en sås som passar bra tillsammans med pasta eller som fyllning i tortilla. Använd de grönsaker du har hemma och krydda efter smak. Sådana här såser är bra på det viset att man tar vad man har och bra är att använda grönsaksstumpar som annars kanske kastas bort. 

Today's recipe is a sauce that goes well with pasta or as a filling in tortilla. Use the vegetables you have at home and season to taste. These kinds of sauces are good in the sense that you take what you have and can use left over vegetable pieces that might otherwise be thrown away.


Spinach Tomato Sauce

1 red onion, chopped
1 bell pepper, chopped
5 mushrooms, chopped
2 handfuls of fresh spinach
1 can of diced tomatoes
salt
pepper
chili

Fry the onion, bell pepper, mushrooms in a skillet with some coconut oil. Add the spinach and fry for a couple of minutes. Add the tomatoes and let simmer for 15 minutes. Season to taste.


Spenat-Tomatsås

1 rödlök, hackad
1 paprika, hackad
5 champinjoner, hackade
2 nävar färsk spenat
1 burk tärnade tomater
salt
peppar
chili

Fräs lök, paprika och svamp i en stekpanna med lite kokosolja. Tillsätt spenat och stek i ett par minuter. Tillsätt tomaterna och låt sjuda i 15 minuter. Krydda efter smak.