Dairy-free muffins that are also gluten-free and sugar-free. You may think that can that combo even be successful? Yes, indeed, it's really good. Peanut butter, chocolate, coconut... many yummy ingredients hiding in these muffins.
Chocolate Peanut Butter Muffins
4 pcs
2 tbsp smooth peanut butter
1 tbsp coconut oil, melted
0.5 dl sukrin gold
1 egg
0.5 dl almond milk
2 tbsp coconut flour
1.5 tbsp unsweetened cocoa powder
1 tsp baking powder
pinch of vanilla powder
unsweetened chocolate chips, optional
In a bowl stir together peanut butter and coconut oil. Add the sugar and egg and stir. Then add the remaining ingredients and stir until smooth. Spoon the batter into 4 muffin cups and bake at 175 C degrees for about 12 minutes.
Choklad Jordnötssmörmuffins
4 st
2 msk jordnötssmör, smooth
1 msk kokosolja, smält
0,5 dl sukrin gold
1 ägg
0,5 dl mandelmjölk
2 msk kokosmjöl
1,5 msk osötat kakaopulver
1 tsk bakpulver
nypa vaniljpulver
osötade chokladchips, valbart
I en skål rör ihop jordnötssmör och kokosolja. Tillsätt socker och ägg och rör om. Tillsätt sedan övriga ingredienser och rör om tills slät. Fördela smeten i 4 muffinsformar och grädda i 175 C grader i ca 12 minuter.
I en skål rör ihop jordnötssmör och kokosolja. Tillsätt socker och ägg och rör om. Tillsätt sedan övriga ingredienser och rör om tills slät. Fördela smeten i 4 muffinsformar och grädda i 175 C grader i ca 12 minuter.
4 Comments
Mums:)
ReplyDeleteTack Jael :)
DeleteMums, vad gott kram
ReplyDeleteTack Diana och kram!
Delete