Alltså, den här moussen påminner så mycket i smaken om mockarutor/kärleksmums. Man smakar inte tofun, enligt mig, och man kan tillsätta sötningsmedel efter smak. Jag har ätit denna mousse dagligen i två veckor till mitt eftermiddagskaffe :) Ibland toppar jag moussen med färska bär som hallon eller jordgubbar. Så, så gott! Hoppas du vill testa.

This mousse reminds so much in flavor of mocha squares (chocolate cake with coffee glaze). You can't taste the tofu, at least I don't, and you can add sweetener to taste. I have eaten this mousse every day for two weeks now with my afternoon coffee :) Sometimes I top the mousse with fresh berries such as raspberries or strawberries. It's so freaking good! Hope you want to try it.



Mocha Mousse

200 g tofu, firm
2.5 tbsp fiber syrup (Sukrin)
3 tbsp coffee
2 tbsp peanut butter
2.5 tbsp cocoa powder
10 drops mocha flavdrops (Myprotein)

Mix all the ingredients with a hand blender or use a blender untill smooth. Add more liquid if necessary. Spoon the mousse into 4 cups/glasses and put in the fridge for 20-30 minutes. Top with chopped peanuts and serve. 


Mocka Mousse

200 g tofu, fast
2,5 msk fibersirap (Sukrin)
3 msk kaffe 
2 msk jordnötssmör
2,5 msk kakaopulver 
10 droppar mocha flavdrops (Myprotein)

Blanda alla ingredienser med en stavmixer eller använd en mixer tills slät. Tillsätt mer vätska om det behövs. Skeda moussen i 4 koppar/glas och ställ i kylen i 20-30 minuter. Toppa med hackade jordnötter och servera.