Mjuka kex med smak av havre och choklad. Istället för ägg använde jag linfrö-ägg och det gör jag genom att blanda 1 msk malda linfrön med 2,5 msk vatten och låter det stå i 10 minuter så att ett gelé bildas. Sedan används det som ett ägg skulle användas. De här smakade gott till en kopp kaffe. 

Soft cookies with the taste of oats and chocolate. Instead of egg, I used flaxseed egg and I make it by mixing 1 tablespoon ground flaxseed with 2.5 tablespoons of water and let it sit for 10 minutes so that a gel is formed. These tasted good with coffee.


Cacao Nibs Oatmeal Cookies
8 cookies

1 flax-egg (1 tbsp ground flaxseeds + 2 tbsp water)
2 tbsp coconut oil, soft
0.5 dl coconut sugar
1 tbsp coconut blossom syrup
1 3/4 dl oatmeal
3/4 dl spelt flour
1/4 tsp baking powder
1/4 tsp vanilla powder
2 tbsp cacao nibs

Stir together all the ingredients in a bowl. Shape into 8 cookies and bake them in 175 degree oven for about 12 minutes. Remove from the oven and let cool. 



Kakaonibs Havrekakor 
8 cookies

1 linfrö-ägg (1 msk malda linfrön + 2 msk vatten)
2 msk kokosolja, mjukt
0,5 dl kokossocker
1 msk kokossirap
1 3/4 dl havregryn
3/4 dl durummjöl
1/4 tsk bakpulver
1/4 tsk vaniljpulver 
2 msk kakao nibs

Rör ihop alla ingredienser i en skål. Forma till 8 kakor och grädda dem i 175 graders ugn i ca 12 minuter. Ta ut ur ugnen och låt svalna.