Monday, July 10, 2017

Nectarine Raspberry Crumb Pie

Smulpaj är den perfekta sommarpajen, enkel att baka och otroligt god. Du kan använda vilka bär eller frukt som du föredrar. Jag valde nektarin och hallon och det var en mycket god kombo. Servera gärna med glass.

Crumble pie is the perfect summer pie, easy to bake and incredibly good. You can use whatever berries or fruit you prefer. I used nectarine and raspberries and it was a very good combo. Crumble pie is yummy eaten with ice cream.



Nektarin Hallonsmulpaj
1 portion

1 nektarin, skivad
0,5 dl hallon

smul
1 msk kokosolja, smält
0,5 dl havregryn 
1,5 msk mandelmjöl
1 msk kokossocker

Lägg nektarin och hallon i en ugnsform. Blanda ingredienserna till smulet och strö på frukten och bären. Grädda i 175 C i 20 minuter. 



Nectarine Raspberry Crumb Pie
1 serving

1 nectarine, sliced
0.5 dl raspberries

crumb
1 tbsp coconut oil, melted
0.5 dl oats
1.5 tbsp almond flour
1 tbsp coconut sugar

Put nectarine and raspberries in an oven form. Mix the ingredients for the crumb and sprinkle on the fruit and berries. Bake at 175 C for 20 minutes.

2 comments: