This is a banana bread is great for breakfast, when it's not so sweet. I found the recipe here, but changed it a bit. It's delicious to top the bread with, for example, jam or peanut butter and banana slices.
Bananbröd
2 st bruna bananer
2 dl havregryn
4 dl fullkornsmjöl
1 dl solrosfrön
2 tsk bakpulver
1 msk kanel
0,5 tsk salt
2,5 dl kvarg
0,5 dl kokosblomsirap
Värm ugnen till 200°. Skala och mosa bananerna. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Rör sedan ner kvarg, kokosblomsirap och banan. Häll smeten i en brödform klädd med bakplåtspapper. Grädda i ugnens nedre del i ca 45 minuter. Ta ut brödet ur formen och låt svalna på ett galler.
Banana Bread
2 brown bananas
2 dl oatmeal
4 dl whole grain flour
1 dl sunflower seeds
2 tsp baking powder
1 tbsp cinnamon
0.5 tsp salt
2.5 dl quark
0.5 dl coconut syrup
1 Comments
Mums, bananbröd är så gott:)
ReplyDelete